Shopping Cart

No products in the cart.

Letër për printim A4, IDEA Work 80gsm

570 L

Letër me cilësi të lartë Super Premium *

Fijet e letrës janë të bardha, të pastra, të lëmuara dhe të qëndrueshme, duke lejuar printimin në të dy anët.

Trashësia e letrës: 80 gsm * Madhësia: 210 x 297 mm. (A4) * 500 fletë / rizëm, 5 rizma / kuti

S’ka stok

Kategori: ,
  • Nuk bllokohet në makinën e fotokopjimit
  • Nuk kap disa fije
  • Qëndron i rrafshët pasi kopjoni
  • Nuk lë pluhur në makinerinë e kopjimit
  • Cilësore, e bardhë dhe e pastër
  • E plotë dhe e rëndë kur e prek
  • Qartësi dhe kontrast i shkëlqyeshëm i imazhit
  • Performancë e lartë për të dyja anët shtypje / kopjim
  • Butësi e optimizuar në të dy sipërfaqet