Shopping Cart

No products in the cart.

Levë Nintendo Switch Hori Split Pad Pro Midnight Blu

7,590 L

  • Përvoja e një leve me madhësi të plotë .
    – Mbërthim më i madh, Butonat, nxitësit, butonat analoge dhe jastëku d.
    – Turbo funksionale dhe më shumë.
    – Dizajn blu i mesnatës.
    – Licencuar zyrtarisht nga Nintendo.
SKU: 125212 Kategori: , Etiketë: