Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Levë Nintendo Switch Horipad Mini Pikachu & Eevee

4,199 L

4,199 L

Levë Nintendo Switch Horipad Mini Pikachu & Eevee

4,199 L

HORI ka të bëjë me kohën e lojës familjare!

HORIPAD Mini kompakt dhe i lehtë (Pokemon: Pikachu & Eevee) është krijuar për lojtarë të rinj por është një përshtatje e shkëlqyeshme për të gjithë lojtarët.

SKU: 125209 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • HORIPAD Mini përmban shkopinj të dyfishtë analog, një D-Pad dhe të gjithë butonat thelbësorë për Nintendo Switch.
  • Krijuar për pajtueshmëri plug-and-play.
  • Asnjë tarifim nuk është i nevojshëm, thjesht vendoseni në prizë dhe bëhuni gati për të fituar!
  • Licencuar zyrtarisht nga Nintendo dhe The Pokémon Company International.