Shopping Cart

No products in the cart.

Levë Nintendo Switch Horipad Mini Super Mario

3,989 L

  • Kompakt dhe i lehtë për tu mbajtur.
  • E pajisur me butona Home, Capture dhe + / -.
  • Funksionaliteti turbo.
  • Gjatësia e kabllit: 9.8ft / 3.0m.
  • Licencuar zyrtarisht nga Nintendo.

S’ka stok

SKU: 126202 Kategori: , Etiketë: