Shopping Cart

No products in the cart.

Levë Nintendo Switch Joy-con (I Majtë, Ngjyrë Të Kuqe)

7,550 L

Nintendo Switch Joy-Con: ofron mënyra të reja të shumta befasuese për lojtarët për t’u argëtuar.

– Joy-Con mund të përdoret në mënyrë të pavarur në secilën dorë, ose sëbashku si një kontrollues i lojës kur lidhet me kapjen Joy-Con.

S’ka stok

SKU: 125496 Kategori: , Etiketë:
  • Çdo Joy-Con ka një seri të plotë butonash dhe mund të veprojë si një kontrollues i pavarur.
  • Secila përfshin një akselerometër dhe xhiro-sensor, duke bërë të mundur kontrollin e pavarur të lëvizjes majtas dhe djathtas.