Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Levë PS4 Nacon Wired (e zeze)

5,490 L

5,490 L

Levë PS4 Nacon Wired (e zeze)

5,490 L

‘- Leva Wired Nacon PS4 ju lejon të luani lojëra PS4 dhe PC me një kontrollues shumëngjyrësh.

– Me përjashtim të gjashtë boshteve, ky kontrollues Nacon përmban të gjitha funksionet kryesore dhe paraqitjen e butonave të një kontrolluesi standard DualShock, të tilla si motorë me dy gumëzhitje dhe një prekje pune.

– Mund ta përdorni gjithashtu për të luajtur lojëra në PC tuaj, falë X Inpu

SKU: 120177 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Tipi i pajisjes: gamepad
  • Platforma e lojrave: PlayStation 4.
  • Lloji i Teknologjisë së Kontrollit të Lojërave: analoge / dixhitale.
  • Teknologjia e Lidhjes: me tela.
  • Gjatësia e kabllit: 3 m.
  • Gjatesia e produktit: 170 mm.
  • Gjeresia e produktit: 205 mm.
  • Lartësia e produktit: 65 mm.
  • Lloji i paketimit: kuti dhe pako flluskë.