Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (blu)

8,149 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (blu)

8,149 L

Leva DUALSHOCK Wireless për PS4 ju jep atë që dëshironi në lojërat tuaja nga kontrolli preciz mbi lojërat tuaja deri tek ndarja e momenteve tuaja më të mira të lojës me miqtë tuaj duke siguruar rimbushje të lehtë në mënyrë që të jeni gjithnjë gati.

 

Kaloni në veprim me një Kontrollues të ri të gjallë dualshock 4.

SKU: 118967 Kategori: , Etiketë:

Kontrolli i saktësisë:
– ndjesia, forma dhe ndjeshmëria e butonave analoge të dualshock 4 dhe butonave të këmbëzës janë përmirësuar për t’u ofruar lojtarëve kontroll absolut për të gjitha lojërat në PlayStation 4.

Ndarja në majë të gishtave tuaj:
– shtimi i butonit Share e bën ndarjen e momenteve tuaja më të mira të lojrave aq të lehtë sa shtypja e një butoni.

Mënyra të reja për të luajtur:
– Karakteristikat revolucionare si pllaka prekëse, shiriti i integruar i dritës dhe altoparlanti i integruar ofrojnë mënyra të reja interesante për të përjetuar dhe bashkëvepruar me lojërat tuaja.

Karikimi në mënyrë efikase:
– Kontrolluesi pa tel dualshock 4 mund të rimbushet lehtësisht duke e futur në sistemin tuaj PS4, edhe kur është në gatishmëri, ose me ndonjë karikues standard me një mikro USB port.

Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (blu)

8,149 L