Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (e zeze)

7,999 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (e zeze)

7,999 L

Leva e re wireless për PS4 (DUALSHOCK®4) projekton dritën e lëshuar nga shiriti i dritës në bllokun e prekjes.

– Kjo siguron informacion vizual për lojtarët në një vështrim të tillë si kontrolli i karakterit ose gjendja shëndetësore  dhe siguron përvojë më intuitive të lojrave.

– Për më tepër  DUALSHOCK®4 i ri mbështet komunikimin USB përveç veçorisë BLUETHOOTH  aktualisht në dispozicion që lejon lojtarët të kenë edhe kontroll kabllor.

SKU: 114467 Kategori: , Etiketë:
  • Sistemi i ndjeshmërisë së lëvizjes me gjashtë boshte (xhiroskopi me tre boshte përshpejtues me tre boshte)
  • Shirit drite.
  • Altoparlant dridhje.
  • Portë mono e integruar USB (Mikro B).
  • Port zgjerimi Kufje Jack Stereo.
  • Bluetooth® v2.1 + EDR USB.
  • Klasa e fshehur USB.
  • Klasa e audios.
Levë Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (e zeze)

7,999 L