Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Levë PS4 Steelplay Metaltech Wireless (E kuqe)

5,649 L

5,649 L

Levë PS4 Steelplay Metaltech Wireless (E kuqe)

5,649 L

– I përshtatshëm për PlayStation 4, PlayStation 3 dhe PC.
– Mund të përdoret direkt përmes Bluetooth.
– Touchpad i sistemit të dridhjeve të dyfishta (mund të funksionojë vetëm si buton)
– Katër butona të programueshëm në pjesën e pasme.
– Formë komode dhe Ergonomike.
– Përfshirë kabllon e karikimit.

SKU: 124958 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Kontrollues pa tela 2.4Ghz
  • Sistemi i dridhjeve të dyfishta.
  • Panel me prekje.
  • 4 butona të pasëm të programueshëm.
  • kabllo karikimi (1m).
  • Veshje e butë.
  • Dizajn me efekte «metalike» -.