Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Levë PS4/Switch Redragon Jupiter G809

6,990 L

6,990 L

Levë PS4/Switch Redragon Jupiter G809

6,990 L

Kontrolluesi Redragon G809 është krijuar për ta bërë çdo seancë lojrash emocionuese, me një ndjesi sipërfaqe premium, si dhe mbështjellës dhe butona të nivelit të lartë!

Lidhja Bluetooth: 8-10m

Kapaciteti: 600mAh

Koha e ndezjes: 1-2 orë

Koha e shërbimit: 5-6 orë

 

SKU: 123484 Kategori: , Etiketa: ,

Përshkrim

Si të lidhni kontrolluesin PS4 me tastierën?

– Mund të përdorni kabllo USB për të lidhur hostin ps4 kur të vihet në përdorim për herë të parë dhe më pas shtypni dhe mbani shtypur butonin PS4 për 3 sekonda.

Si të lidheni pa tel?

– Lidhni kontrolluesin me Lojen tuaj duke përdorur kabllon e të dhënave, shtypni butonin PS4 dhe më pas nxirrni kabllon.