Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Levë PS5 Sony Dualsense Wireless Black

8,749 L

8,749 L

Levë PS5 Sony Dualsense Wireless Black

8,749 L

Njihuni me levën DualSense e zezë klasike. Pamja e këtij modeli leve përbëhet nga nuanca delikate të ndryshme të ngjyrosjes së zezë dhe gri. Levai, e njohur nga gjeneratat e mëparshme të aparatave të Sony, ka pësuar një metamorfozë të konsiderueshme dhe duhet pranuar se duket shkëlqyeshëm. DualSense, sepse po flasim për të, është një levë e krijuar për Sony PlayStation 5. Ka një dizajn të ndryshuar dhe kombinimin e ngjyrave të bardha dhe të zeza përkthehet në një efekt vizual të mahnitshëm.

SKU: 126943 Kategori: , Etiketa: ,