Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
levë Xbox Seria X Wireless Shock + Adoptor PC (e zeze)

9,490 L

9,490 L

levë Xbox Seria X Wireless Shock + Adoptor PC (e zeze)

9,490 L

Përjetoni modelin e modernizuar të Kontrolluesit Wireless Xbox, duke shfaqur sipërfaqe të Skalitura dhe gjeometri të rafinuar për një komoditet të shtuar gjatë lojës

SKU: 125493 Kategori: ,

Përshkrim

Lidhni deri në 8 Kontrollues pa tela Xbox në të njëjtën kohë dhe luani lojëra së bashku me valë në PC me Windows 10 me përshtatësin pa tel Xbox të përfshirë.