Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
levë Xbox Seria X Wireless Shock + kabull USB (e zeze)

8,999 L

8,999 L

levë Xbox Seria X Wireless Shock + kabull USB (e zeze)

8,999 L

Përjetoni modelin e modernizuar të Kontrolluesit Wireless Xbox, duke shfaqur sipërfaqe të Skalitura dhe gjeometri të rafinuar për një komoditet të shtuar gjatë lojës

SKU: 125494 Kategori: ,

Përshkrim

  • luani me valë ose përdorni kabllon e përfshirë USB për një përvojë të lojrave me tela.
  • lidhni çdo kufje të mbështetur me fole audio 3.5 mm