Shopping Cart

No products in the cart.

Makinë automatike për shpërndarjen e sapunit Xiaomi Mi 29349

1,689 L

“Pa kontakt dhe higjenë”

• Për të shpërndarë shkumë, thjesht afroni duart tuaja me sensorin

• Shmangni kontaktin sekondar për të parandaluar përhapjen e baktereve

• Shkumë e ekuilibruar në mënyrë perfekte me raport ajri dhe sapuni prej 12: 1 i papërshkueshëm nga uji

• Elegant dhe i qëndrueshëm

• Motori në miniaturë, shumë efikas zvogëlon konsumin e energjisë dhe është më i qetë

S’ka stok

SKU: 126599 Kategori: Etiketë: