Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mbajtëse monitori për tavolinë – fleksibël – 13”-27”

6,190 L

6,190 L

Mbajtëse monitori për tavolinë – fleksibël – 13”-27”

6,190 L

Mbajtëse monitori për tavolinë me një krah.

Krahu rrotullohet, zgjatet dhe tërhiqet, anon për të ndryshuar këndet e leximit dhe lejon që të rrotullohet shfaqja nga modaliteti peizazh në portret, etj.

Mundëson pozicionim të lehtë ergonomik.

Punon me pothuajse çdo monitor LCD (maks. 27 “)

E përshtatshme për monitorët prej 2 – 7 kg

I përshtatshëm për Designer, Gamer, Inxhinjerë, punë në zyra, etj

Informacion shtesë

Peshë 3 g/kg