Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtese Muri Omega Per Tv 23-55 Axis Banyan2 [44430]

5,900 L

Mbajtese Muri Omega Per Tv 23-55 Mount Max Vesa 400 Horizontal Axis Banyan2 [44430]

  • I përshtatshëm për shumicën e ekraneve LCD / LED dhe monitoron 23 “-65” Diagonal
  • Rregullimi në -90 ° ~ + 90 °,
  • Pajtohet me standardet VESA 100×100, 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400
  • Varg nga spirancat sipërfaqësore 405 mm
  • Ngarkoni deri në 50 kg