Mbajtese për 2 monitora Gembird

3,650 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtese për 2 monitora Gembird

3,650 L

Pozicionim perfekt për ekranet tuaja. Dizajn i lehtë dhe fleksibël. E përshtatshme për montim në çdo tryezë pune.

Mbajtëse tavoline për 2 Monitora

Krahët lejojnë kthimin, zgjatjen, tërheqjen, rrotullimin ose animin e ekraneve tuaj.

Kapëse e fortë për tavolinë për fiksimon e sigurt të monitorëve, në tryezën tuaj

Punon me pothuajse çdo monitor LCD (maks. 27 “)

Peshë 4 g/kg

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Mbajtese për 2 monitora Gembird

3,650 L