Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 26”-55”

4,500 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 26”-55” | WM-55RT-03

  • Mbështetëse ekrani LCD çeliku të rëndë.
  • Mbështet shumicën e TV LCD 26 ”- 55”.
  • Në përputhje me VESA, maks. 400 mm x 400 mm.
  • Lejon rrotullim deri në 90 gradë dhe anim 15 gradë.
  • Distanca në mur: 125 – 470 mm.
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit.
● Materiali: çelik (2.0 mm)
● Maks. ngarkesa: 50 kg (26 ”-55”)
● VESA: maksimum 400 x 400 mm
● Distanca nga muri: 125 – 470 mm
● Përmasat e  pllakës së murit : 460 x 180 mm
● Kllapat e dimensioneve: 500 x 110 mm
● Pesha neto: 3.8 kg