Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55”

3,300 L

3,300 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55”

3,300 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55”, 30 kg | WM-55RT-05

  • Mbështetëse muri TV me rrotullim / kend çeliku me një krah të vetëm.
  • Mbështet më së shumti TV LCD / LED 32 ”- 55”
  • Në përputhje me VESA, maks. 400 mm x 400 mm.
  • Distanca e murit 55 – 499 mm.
  • Lejon rrotullimin deri në 180 gradë dhe kënd 12 gradë.
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit.

Përshkrim

● Materiali: çelik
● Maks. ngarkesa: 30 kg (32 ”-55”)
● VESA: maksimum 400 x 400 mm
● Pjerrësia -5 ° / + 8 °
● Distanca nga muri: 55 – 495 mm
● Pesha neto: 2.5 kg