Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55”

2,490 L

2,490 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55”

2,490 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-55” – 30 Kg (WM-55RT-04)

  • Poziciononi ekranin tuaj në mënyrë të përsosur.
  • Dizajn i lehtë dhe i manovrueshëm.
  • Me kënd dhe rrotullim (Lejon rrotullimin deri në 180 gradë dhe anim 15 gradë)
  • Per TV 32”-55”  me peshë deri në 30 Kg

Përshkrim

Specifikime
Material: steel (2.0 mm)
Pesha maksimale: 30 kg (32”-55”)
Distanca nga muri: 60 … 370 mm
Pesha e produktit: 2.5 kg