Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-65”

4,900 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim)32”-65”/40 kg | WM-65RT-03

  • Mbështetëse në mur per TV, me krah të dyfishtë çeliku.
  • Mbështet shumicën e televizorëve LCD / LED 32 ”- 65”
  • Në përputhje me VESA, maks. 600 mm x 400 mm
  • Distanca e murit 72 – 420 mm.
  • Lejon rrotullim deri në 120 gradë dhe anim 12 gradë.
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit.
● Materiali: çelik
● Maks. ngarkesa: 40 kg (32 ”-65”)
● Distanca e murit: 72 … 420 mm
● Pjerrësia + 12 °
● Rrotullimi 120 °
● Pesha neto: 3.5 kg