Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-65”

3,400 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-65” | WM-65RT-01

  • Mbështetëse muri TV me rrotullim / anim me çelik me një krah të vetëm
  • Mbështet shumicën e televizorëve LCD / LED 32 ”- 65”
  • Në përputhje me VESA, maks. 600 mm x 400 mm
  • Distanca e murit 72 – 430 mm
  • Lejon rrotullimin deri në 180 gradë dhe anim 15 gradë
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit
● Materiali: çelik
● Maks. ngarkesa: 35 kg (32 ”-65”)
● Distanca e murit: 72 … 430 mm
● Animi -2 ° / + 15 °
● Pesha neto: 2.9 kg