Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim ) 32”-70”

6,100 L

6,100 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim ) 32”-70”

6,100 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-70”, 40 kg | WM-70RT-01

  • Mbështet shumicën e TV LCD ”32” – 70 ”.
  • Në përputhje me VESA, maks. 600 mm x 400 mm.
  • Distanca e murit 50 – 490 mm.
  • Lejon deri në 100 gradë rrotullim dhe 13 gradë anim.
  • Udhëzime praktike të kabllove në krahë.
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit.

Përshkrim

● Materiali: çelik
● Maks. ngarkesa: 40 kg (32 ”-70”)
● VESA: maksimum 600 x 400 mm
● Distanca e murit: 50 – 490 mm
● Pjerrësia -5 ° / + 8 °
● Kthesë / rrotullim: ± 50 °
● Pesha neto: 5.8 kg