Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim ) 32″ – 80”

6,200 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32″ – 80” | WM-80RT-01

  • Mbështetëse në ekran LCD çeliku të rëndë
  • Mbështet shumicën e TV LCD 32 ”- 80”
  • Në përputhje me VESA, maks. 600 mm x 400 mm
  • Lejon rrotullim deri në 90 gradë dhe anim 15 gradë
  • Distanca në mur: 125 – 470 mm
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit
Materiali: çelik (2.0 mm)
Maks. ngarkesa: 50 kg (32 ”-80”)
Distanca nga muri: 125 – 470 mm
Përmasat e pllakës së muri: 623 x 180 mm
Përmasat e pllakës së përparme: 672 x 203 mm
Përmasave e kllapave: 430 x 32 mm
Pesha neto: 5.9 kg