Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim)17”-37”

1,990 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd dhe rrotullim) 17”-37”

  • Poziciononi ekranin tuaj në mënyrë të përsosur.
  • Dizajn i lehtë dhe i manovrueshëm.
  • Me kënd dhe rrotullim
Specifikime
Material:steel (2.0 mm)
Pesha maksimale:40 kg (17”-37”)
Distanca nga muri:40 – 340 mm
Dimensioni I pjatës së murit: 233 x 69 mm
Dimensioni I pjatës frontale:255 x 255 mm
Pesha e produktit: 1.4 kg
Peshë 1.4 g/kg