Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Microfon Gaming Razer Seiren Mini Mercury USB & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC

8,490 L

8,490 L

Përzgjidhni mundësi

Microfon Gaming Razer Seiren Mini Mercury USB & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC

8,490 L

  • Modeli Ultra-Precise Supercardioid Pickup: Razer Seiren Mini është fiksuar me një kënd më të ngushtë, duke siguruar që të mos dëgjohet asgjë tjetër veç zërit tuaj.
  • Cilësia Profesionale Regjistrimi: Me kapsulën e saj të kondensatorit 14 mm dhe përgjigjen e frekuencës së sheshtë, mikrofoni transmeton zërin tuaj me një qartësi kristal.
  • Ndërtimi ultra-kompakt: Dizajn minimalist që zë fare pak hapësirë në tryezën tuaj.
  • Teknologjia e lidhjes: USB