Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Monitor Samsung Odyssey C34G55TWWR i harkuar

69,900 L

69,900 L

Monitor Samsung Odyssey C34G55TWWR i harkuar

69,900 L

Samsung Odyssey G5  është një monitor i shkëlqyeshëm lojrash. Variant shumë i gjerë i Samsung me një raport aspekt 21: 9 dhe rezolucion 3440×1440 për një përvojë më tërheqëse të lojërave. Samsung Odyssey G5 është një zgjedhje e shkëlqyeshme për lojërat në dhomë të errët falë raportit të lartë të kontrastit, duke e lejuar atë të shfaqë në erresirë të thellë. Ajo ka një normë rifreskimi 165Hz, mbështetje të frekuencës së ndryshimit të FreeSync (VRR) dhe kohë përgjigje të shpejtë.

SKU: UNI120006 Kategori: , , , , Etiketa: ,

Përshkrim

Optimal curve. True immersion.

Vivid scenes wrap around you. The all-encompassing 1000R display fills every part of your peripheral vision and draws you right into the character’s shoes. Experience a level of gaming more heart-pounding than anything before.

Optimal curve. True immersion.

Ultra WQHD

Boundary pushing graphics. Ultra-WQHD gives you a vast encompassing view of your game world, with true lifelike detail. The sheer size delivers pure immersion — eliminating the distracting middle bezel and messy cables of a dual monitor setup.

Ultra WQHD

165Hz refresh rate

Ready to conquer enemies, lag, and blur. The ultra-fast 165Hz refresh rate handles even the most exhilarating scenes and super-quick visuals.

165Hz refresh rate

1ms response time

Make every move count with a 1ms response time. Jump on enemies as soon as you see them and stay ahead with precise mouse movements. Your on-screen performance is as swift as your own reflexes.

1ms response time

AMD FreeSync Premium

Effortlessly smooth gameplay. AMD FreeSync Premium features adaptive sync technology which reduces screen tearing, stutter, and input latency. Low framerate compensation ensures every scene flows seamlessly

AMD FreeSync Premium

Truly realistic HDR

Awe-inspiring graphics with HDR10. A kaleidoscope of shades brings game scenes to life more vibrantly than ever before. Uncover the secrets hiding in the shadows with deep dark blacks, luminous whites, and outstandingly detailed resolution.

Truly realistic HDR