Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Razer Deathadder V2 Mini & Mouse Grips Tapes

4,499 L

4,499 L

Mouse Gaming Razer Deathadder V2 Mini & Mouse Grips Tapes

4,499 L

– Duke ndjekur DeathAdder V2 që u lançua në fillim të vitit, DeathAdder V2 Mini është krijuar për të ‘përmbushur kërkesat e komunitetit për një version më të vogël, të lehtë’.

– Konkretisht,  Razer ka tkurrur dimensionet me 10 përqind dhe peshën me pothuajse 25 përqind ndërsa varet në të njëjtin model ergonomik të djathtë.

SKU: 125035 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Sensor optik me precizion të lartë 8.500 DPI: Ofron rregullimin e ndjeshmërisë gjatë përdorimit përmes butonave të dedikuar DPI (të riprogramueshëm) për lojëra dhe punë krijuese.
  • 3x më shpejt se butonat mekanikë tradicionalë:butonat  e rinj optikë të mouse-it Razer përdorin aktivizimin e bazuar në rrezet e dritës, duke regjistruar shtypjet e butonave me shpejtësinë e dritës.
  • Ndriçimi gjithëpërfshirës, i personalizueshëm Chroma RGB: Mbështet 16.8 milion ngjyra me profile të paravendosura të përfshira; sinkronizohet me lojën e lojërave dhe pajisjet periferike me Razer Chroma dhe produktet Philips Hue.
  • 6 Butona të Programueshëm: Lejon riparimin e butonave dhe caktimin e funksioneve komplekse makro përmes Razer Synapse 3.
  • Kordon pa zvarritje për performancë të ngjashme me tel: Kabllot Razer Speedflex eliminojnë nevojën për kërcitje të mouse-it, duke ulur në mënyrë drastike peshën dhe zvarritni për kontroll absolut.
  • Me hollësi 0,5 mm, Razer Mouse Grip Tape vjen në 4 pjesë që mbulojnë butonat e majtë dhe të djathtë të mouse-it, si dhe kapje me pëllëmbë ose anësore – forma dhe zgjedhja e tyre specifike për secilin model të mbështetur.