Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Razer Viper Mini

5,990 L

5,990 L

Mouse Gaming Razer Viper Mini

5,990 L

– Lindur për të kapur kufijtë e lojrave ultra të shpejta, Razer Viper Mini merr një formë më të vogël që mbetet po aq e madhe në performancë.

– Duke shkurtuar gjatësinë dhe gjerësinë e kapjes së saj, punuar me entuziastë dhe sportistë të esportit për të përsosur dizajnin e tij edhe më tej, duke siguruar që kontrolli absolut tani të takojë në duart e më shumë lojtarëve

– kështu që merreni me mouse-in më të hollë dhe më të lehtë të lojrave deri më tani.

– shasia ka marrë më shumë peshë, kështu që ju mund të shijoni edhe levizje më të shpejta, por gjithsesi mbetet aq e qëndrueshme dhe e fortë sa kurrë më parë.

– Rekomanduar për lojtarët me madhësi të vogla dhe të mesme të duarve, ky mouse lojrash tepër i lehtë është më i përshtatshmi për ata që favorizojnë stilet e kapjes së thonjve ose majë të gishtave.

SKU: 124267 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Mouse më i lehtë, me zero kompromis në miniaturë: 10% më i vogël në madhësi dhe në peshë 61g, me një sensor optik 8500 DPI që i përshtatet lojtarëve më seriozë pa nevojën e vrimave të shpimit në shasi si mouse-at konkurrues.
  • Më shpejt se butonat mekanikë tradicionalë: Çelësat optikë të mouse-it Razer përdorin aktivizimin e bazuar në rrezet e dritës, duke regjistruar shtypjet e butonave me shpejtësinë e dritës për kontroll absolut.
  • Profile dhe ngjyra të ndritshme të Chroma RGB të personalizueshme: Përfshin 16,8 milion kombinime ngjyrash me profile të paravendosura të përfshira
  • 6 Butonat e Programueshëm: Lejon rikonfigurimin dhe caktimin e funksioneve komplekse makro përmes Razer Synapse 3.
  • Kordon pa zvarritje për performancë të ngjashme me tel: Kabllot Razer Speedflex eliminojnë nevojën për kërcitje të mouse-it, duke ulur në mënyrë drastike peshën dhe zvarritjen.