Mouse Gaming Razer Viper Ultimate Wireless & Charging Dock

14,690 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Gaming Razer Viper Ultimate Wireless & Charging Dock

14,690 L

‘- Harrojeni mesataren dhe pretendoni avantazhin me Razer Viper Ultimate – një mouse lojërash wireless i krijuar për të fituar!

– Projektuar të jetë një shtrirje e vërtetë e një lojtari, ky grabitqar vdekjeprurës vjen me teknologjinë më të përparuar dhe është i gatshëm t’i mund të gjithë konkurentët..

SKU: 123183 Kategori: , Etiketa: ,
  • Sensori ynë i ri, i përmirësuar, ka një industri udhëheqëse 20,000 DPI me saktësi rezolucioni 99,6%, duke siguruar që edhe lëvizja më e mirë nga ky mouse pa tel të gjurmohet me qëndrueshmëri.
  • I pajisur me funksione inteligjente, sensori bëhet edhe më i saktë, duke lejuar një nivel akut të saktësisë për headshots-at që fitojnë lojën.
  • Duke përdorur një rreze të dritës infra të kuqe për të regjistruar çdo klikim, butonat në këtë mouse pa tel veprojnë me një kohë reagimi udhëheqëse në industri prej 0,2 milisekonda.
  • Për shkak se nuk kërkon më kontakte fizike tradicionale, kjo formë e aktivizimit heq nevojën për vonesë të rikthimit dhe asnjëherë nuk shkakton klikime të padëshiruara, duke ju dhënë kontroll më të afërt dhe ekzekutim të përsosur.
  • 70 orë jetëgjatësi e baterisë.
  • 5 profile memorie në bord.
  • 8 butona të programueshëm.
Mouse Gaming Razer Viper Ultimate Wireless & Charging Dock

14,690 L