Mouse Gaming Redragon Emperor M909

2,790 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Gaming Redragon Emperor M909

2,790 L

Marka: Redragon
Modeli: Emperor M909
Ngjyra: E zezë
Lidhjet: Usb-c
Butonat e programueshëm: 7
Orientimi i dorës Djathtas
Ndriçimi: RGB
Sistemi i Ndjekjes: Optik
Pesha: 160g
SKU: 120276 Kategori: , Etiketa: ,
● 7 butona të programueshëm të optimizuar (gjithsej 8 butona).
● Rrota lëvizëse me rrëshqitje me rrëshirë.
● Deri në 12400 DPI përmes softuerit opsional (500/1000/2000/3000/6200 DPI i rregullueshëm nga përdoruesi)
● Modalitete të shumta me ngjyra RGB, Ndriçimi, Shpejtësia dhe Efektet e Frymëmarrjes
● Pesha e përkryer e ekuilibruar me jastëkët e qëndrueshëm të këmbëve TEFLON
● Kabllo me fije të endur me shpejtësi të lartë 3 mm b dhe me filtër të kalimit të ulët të magnetit për të zvogëluar ndërhyrjen elektromagnetike
● Lidhës USB pa korrozion i veshur me ar për një lidhje të besueshme.
● Kërkesat e sistemit PC me portë USB Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista dhe Windows XP
● Mbështet Plug & Play plus shkarkim shtesë të softuerit, i disponueshëm në http://redragonusa.com/downloads
Mouse Gaming Redragon Emperor M909

2,790 L