Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Redragon Inquisitor

1,990 L

1,990 L

Mouse Gaming Redragon Inquisitor

1,990 L

Mouse Gaming Redragon Inquisitor 2 M716A

Redragon INQUISITOR 2 7200DPI përmban shumë funksione që mund të vendosen pas instalimit të softuerit. Rregulloni DPI të diapazonit të mouse-it (800-7200DPI) për shpejtësinë tuaj të preferuar, mbështetja makro ju lejon të regjistroni veprime dhe t’i aktivizoni ato me një klikim, ndriçimi gjithashtu mund të rregullohet në përputhje me nevojat ose temën tuaj. Deri në 7 butona të mouse-it mund të programohen me porosi dhe 3 mënyra të ndryshme përdoruesi mund të vendosen dhe të ndërrohen me butonin në pjesën e poshtme të mouse-it. Përmban një port USB të kromuar me ar dhe kordonin e thurur për të siguruar qëndrueshmërinë e transmetimit të të dhënave. Thjesht lidheni dhe luani, nuk kërkohet asnjë softuer shtesë ose firmware. Sistemi operativ mbështetës: Windows 2000/2003 / Win7 / 8/10 / Vista / ME / Mac OS / Linux dhe sistemi operativ më i fundit.

SKU: 124284 Kategori: ,

Përshkrim

Mouse Gaming Redragon Inquisitor 2 M716A

 – FEATURES:
On the fly DPI adjustment
3 memory modes
Grip-Enhanced Scroll Wheel
2 Programmable side buttons
2 Million clicks durability
– SPECIFICATIONS:
Adjustable DPI: 800/1200/1600/2400/7200DPI
10G acceleration
1000Hz polling rate
Durable Teflon feet pads
Drivers: Macro assigning, Button programming, Lighting adjustments