Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Redragon Memeanlion Chroma M710

2,699 L

2,699 L

Mouse Gaming Redragon Memeanlion Chroma M710

2,699 L

Marka: Redragon
Modeli: Memeanlion Chroma M710
Ngjyra: E zezë
Lidhjet: Usb-c
Butonat e programueshëm: 8
Orientimi i dorës Djathtas/ majtas
Ndriçimi: Chroma
Sistemi i Ndjekjes: Optik
Pesha: 133 g
SKU: 117398 Kategori: ,

Përshkrim

● Krijuar për lojtarë nga lojtarë – 5000 DPI (rregullueshëm nga përdoruesi 500/1000/2000/3000/5000 DPI), * Deri në 10000 DPI përmes softuerit, shpejtësia e klikimit 1000 Hz, përshpejtimi 20G, mikroçelsat Omron
● Personalizimi total: Vendoseni në mënyrën tuaj me 7 ngjyra të personalizueshme, ndriçim Chroma dhe efekte të frymëmarrjes, duke shfaqur nivele DPI të rregullueshme nga përdoruesi,
● Krijuar për rehati: dizajn ergonomik ambidextrous, ndihet rehat në dorën e majtë ose në të djathtën, butonat e akorduar zvogëlojnë lodhjen e klikimit gjatë seancave maratonë për multiplayer.
● Pads këmbë të buta TEFLON dhe trupin e konturuar për kontrollin e fundit të lojrave. Mbërthimet anësore të strukturuara japin një kapje të sigurt dhe të rehatshme
● Mbështet sistemin operativ Windows 10, 8, 7, Vista, XP ose më vonë.
● 8 butona të programueshëm, 3 profile përdorues secili me ngjyrë të veçantë të dritës për identifikim të shpejtë dhe një set rregullimi të peshës me 8 copë (2.4g x8).
● Kabllo me fije të endur me fund të lartë 6ft me lidhës USB të praruar me ar për qëndrueshmëri dhe saktësi më të madhe të sinjalit.