Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Redragon Nemeanlion 2 M602

1,989 L

1,989 L

Mouse Gaming Redragon Nemeanlion 2 M602

1,989 L

Marka: Redragon
Modeli: Impact Elite M913
Ngjyra: E zezë
Lidhjet: USB-c
Butonat e programueshëm: 7
Orientimi i dorës Djathtas
Ndriçimi: RGB LED
Gjatësia e kabllit: 1.8 m
Pesha: 135,8 g
SKU: 118916 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

● Veshje sipërfaqësore prej gome të butë.
● Kordoni i gjatë i gërshetuar prej 1.8 m duron absolutisht 10 000 përkulje dhe ngarkesë të vazhdueshme prej 10 k.
● Formula e teflonit e shpikur posaçërisht siguron rrëshqitje të shkëlqyeshme.
● Falë sipërfaqes së këmbëve të zgjeruara, lartësisë së ekuilibruar të këmbëve dhe vendit optimal, mousi lëviz në mënyrë rigoroze horizontale 2 butona të personalizueshëm të gishtit lejojnë të rregullojnë mousin për nevojat e përdoruesit të tij
● 2 butona shtesë në anën e sipërme.
● Sensor optik me precizion të lartë.
● Shpejtësia e kursorit mund të rregullohet në çelësat e miut. 5 nivele të DPI mbështeten dhe secili nivel mund të personalizohet saktësisht sipas nevojave tuaja.
● Drita e pasme me ngjyra të ndryshme të butonave shtesë në krye lejon identifikimin e nivelit aktiv DPI me lehtësi.
● I përshtatshëm për: PC me portë USB Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista dhe Windows XP