Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Gaming Redragon Phaser M609

1,790 L

1,790 L

Mouse Gaming Redragon Phaser M609

1,790 L

Mouse Gaming Redragon Phaser M609

Mouse gaming me ndriçim LED deri në 3200 DPI (i rregullueshëm nga përdoruesi 1000/1600/2400/3200 DPI)
– 6 butona të programueshëm duke përfshirë 2 butona të personalizueshëm të gishtit lejojnë rregullimin e mouse-it për nevojat e përdoruesit të tij;

– Sipërfaqja me teksturë e butonit të sipërm zvogëlon rrezikun e goditjes aksidentale «të verbër»
– Sensor optik me precizion të lartë me opsionin e nivelit të zgjedhur të shpejtësisë DPI të treguar nga ngjyra e rrotës rrotulluese
– Formula e shpikur posaçërisht Teflon siguron rrëshqitje të shkëlqyeshme; Falë sipërfaqes së këmbëve të zgjeruara, lartësisë së ekuilibruar të këmbëve dhe vendit optimal mouse-i lëviz në mënyrë rigoroze horizontale.
– Rrota lëvizëse e zgjeruar me mbrojtës të veçantë me brinjë e lehtëson kontrollin e mouse-it; Forma dhe vendi i rrotës rrotulluese janë optimale për lëvizjet e njëkohshme të gishtit tregues nga butoni i majtë në timon para dhe mbrapa.

SKU: 120865 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Mouse Gaming Redragon Phaser M609

Pesha: 141 g

Përmasat: 8.2 x 3.9 x 12.3 cm

Platforma: PC, Mac

Interface: USB

Karakteristika të tjera: Me tel, Optk.