Mouse Gaming Redragon Phoenix M702-2

Çmimi origjinal qe: 4,000 L.Çmimi i tanishëm është: 3,299 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Gaming Redragon Phoenix M702-2

Çmimi origjinal qe: 4,000 L.Çmimi i tanishëm është: 3,299 L.

Marka: Redragon
Modeli: Tiger M709
Ngjyra: E zezë
Lidhjet: USB-c
Butonat e programueshëm: 9
Orientimi i dorës Djathtas/ majtas
Ndriçimi: 16-milion ngjyra RGB LED
Gjatësia e kabllit: 1.8M kabllo me fije të endur.
SKU: 119852 Kategori: , , Etiketë:
● MAX 10000 DPI (i rregullueshëm midis 500/1000/2000/3000/5000 DPI), 1000Hz Polling Rate 4000 FPS, 20G ACC, Avatar motor me shpejtësi të lartë lojrash dhe çelësa lojrash Omron
● 10-butona (9 janë të personalizueshëm) dhe 7-ngjyra LED me 16 milion ngjyra të ndriçimit të dritës me 3 mënyra ndriçimi
● Këmbë Teflon të butë, ndërtim cilësor ABS dhe trup ergonomik për kontrollin përfundimtar të lojërave
● Kabëll me fije të gërshetuar me forcë të lartë 5ft, rrota lëvizëse kundër rrëshqitjes dhe ndriçim i përshtatshëm.
● Modalitetet e përdoruesit me 5 programe që kontrollojnë përshpejtimin, funksionet e butonit, shpejtësinë e treguesit, shpejtësinë e klikimit të dyfishtë etj
● Motori i lojrave me shpejtësi të lartë Avago dhe çelsat e lojërave Omron.
● Ndriçim i pasmë me 7 ngjyra me 16 milion zgjedhje ngjyrash dhe 3 mënyra ndriçimi (të ndezura, pulsuese ose ndezëse)
● Kërkesat e sistemit PC me portë USB Windows 8 / Windows 7 / Windows 10 / Windows Vista / Windows XP (32-bit)
Mouse Gaming Redragon Phoenix M702-2

Çmimi origjinal qe: 4,000 L.Çmimi i tanishëm është: 3,299 L.