Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Logitech B170 Wireless

1,690 L

1,690 L

Mouse Logitech B170 Wireless

1,690 L

  • Merrni në shtëpi Logitech B170 dhe kënaquni duke përdorur një mouse që siguron një lidhje dhe performancë të besueshme.
  • Jetëgjatësia e gjatë e baterisë së këtij mousi mund të zgjasë deri në një vit, duke ju dhënë mundësinë për të punuar në mënyrë më efikase.
  • Marrësi USB thjeshton procedurën e lidhjes së këtij miu Logitech.
SKU: 123671 Kategori: , Etiketë: