Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Logitech M330 Wireless

2,790 L

2,790 L

Mouse Logitech M330 Wireless

2,790 L

  • Bëni të gjithë punën tuaj pa humbur asnjë klikim ose duke shqetësuar ata përreth jush.
  • Mousat e Heshtur kanë të njëjtën ndjesi klikimi pa zhurmën e klikimit – mbi 90% zvogëlim të zhurmës.
  • Këmbët e qëndrueshme dhe me performancë të lartë rrëshqasin në heshtje mbi desktop.
  • Një rrotë lëvizëse e qetë plotëson përvojën e heshtur.
  • Mousat e Heshtur eleminojnë zhurmën e tepërt duke mbrojtur shëndetin dhe produktivitetin e të gjithëve.
  • Bëni klikimin tuaj të fundit të bezdisshëm.
  • Familja dhe miqtë tuaj do t’ju falënderojnë.
SKU: 125833 Kategori: