Mouse Wireless me 6-button GEMBIRD | MUSW-6B-01

Çmimi origjinal qe: 990 L.Çmimi i tanishëm është: 690 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Wireless me 6-button GEMBIRD | MUSW-6B-01

Çmimi origjinal qe: 990 L.Çmimi i tanishëm është: 690 L.

Mouse i markes Gembird, Wireless

KOMFORT DHE PREÇIS

  • Teknologji (Intelligent power saving) i siguron jetëgjatësi baterisë
  • Nuk ka nevojë për tapet.
  • Mouse optik pa tela me 6 butona me Nano USB
  • Butoni CPI për ndryshime të rezolucionit të shpejtë (800 – 1600 DPI)
  • Butonat e ardhshëm / të mëparshëm për një shfletim më të shpejtë të internetit
SKU: A05973-1 Kategori: ,
Mouse Wireless me 6-button GEMBIRD | MUSW-6B-01

Çmimi origjinal qe: 990 L.Çmimi i tanishëm është: 690 L.