Mousepad Redragon Neptune Wired P027 RGB

3,000 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mousepad Redragon Neptune Wired P027 RGB

3,000 L

Sipërfaqja e saktë, e qëndrueshme e Mouse Pad të Lojrave Redragon RGB Neptune siguron që çdo lëvizje e mouse të përkthehet në lëvizje kursori. Përfundimi i saj me mikro tekstur që ju jep saktësi dhe shpejtësi të lehtë. Ai përmban efekte ndriçuese të personalizueshme që mund të ndizen me cilësimet e softuerit.

SKU: 123688 Kategori: , Etiketë:
Mousepad Redragon Neptune Wired P027 RGB

3,000 L