Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Otello Classic

3,690 L

3,690 L

Otello Classic

3,690 L

Ju duhet një minutë për të mësuar Otellon dhe gjithë jeta për tu bërë mjeshtër! Kjo eshte nder lojrat strategjike me te vleresuara ne te gjithe boten. Kapeni kundërshtarin tuaj duke vendosur disqet tuaja në tabelë. Mbertheni ne “Sanduiç” të paktën një nga pjesët e kundërshtarit tuaj për ta kthyer diskun në ngjyrën tuaj …. por shikoni, kundërshtari juaj do të bëjë të njëjtën gjë me ju. Plumbi mund të ndryshojë me rrokullisjen e një disku në këtë lojë strategjike klasike me ritëm të shpejtë.

SKU: 125311 Kategori: