Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Paisje Makine GEMBIRD Bluetooth v.2.1 + EDR, class II | BTCC-002

1,590 L

1,590 L

Paisje Makine GEMBIRD Bluetooth v.2.1 + EDR, class II | BTCC-002

1,590 L

– Paketë makinash Bluetooth me cilësi të shkëlqyeshme të zërit.
– Teknologji me shumë lidhje: lidhni dy pajisje njëkohësisht
– Butoni me një prekje për t’u përgjigjur, refuzuar dhe ri-thirrur telefonatat
–  Deri në 7.5 orë kohë bisede dhe 800 orë kohë gatishmërie, pa karikuar
– Distanca e punës deri në 10 metra
SKU: A05856 Kategori: