Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Paketë Logitech MK220 Wireless Desktop US

4,489 L

4,489 L

Paketë Logitech MK220 Wireless Desktop US

4,489 L

  • Logitech Wireless Combo MK220.
  • Kombinimi kompakt i tastierës dhe mouse me të gjithë tastet e duhur.
  • Tastiera është rreth 36% më e vogël se tastierat standarde, por ende ka të gjitha tastet standarde.
  • Ju merrni një lidhje wireless të besueshme deri në 10 metra larg, me praktikisht pa vonesa ose lëshime-madje edhe në mjediset më të ngarkuara pa tela.
  • Gama e wirelessit mund të ndryshojë për shkak të kushteve mjedisore dhe informatikës.
SKU: 123705 Kategori: