Paketë Logitech MK270 Wireless Desktop US

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,250 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Paketë Logitech MK270 Wireless Desktop US

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,250 L.

  • MK270 Wireless Combo bashkon komoditetin e një tastiere me madhësi të plotë me një mouse kompakt të skalitur.
  • Me taste mediatikë, një bllok numerik dhe kontroll të saktë të kursorit për ta bërë punën tuaj shumë më të lehtë.
  • Plus, wirelessi pa vonesë e bën konfigurimin të lehtë dhe kursen hapësirë në tryezën tuaj.
SKU: UNI123704 Kategori: , , Etiketë:
Paketë Logitech MK270 Wireless Desktop US

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,250 L.