Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PC The Elder Scrolls Online Blackwood Collection

7,490 L

7,490 L

PC The Elder Scrolls Online Blackwood Collection

7,490 L

Koleksioni i Elder Scrolls Online: Blackwood është përvoja përfundimtare e Elder Scrolls dhe përfshin lojën bazë, kapitullin e ri të Blackwood dhe të gjithë kapitujt e mëparshëm.
Krijoni karakterin tuaj përfundimtar RPG, luani vetëm ose aventura me miqtë dhe përcaktoni fatin tuaj në një botë gjithnjë në zgjerim. Pa kufizime të nivelit, shkoni kudo, në çdo kohë në një botë vërtet të hapur. Në Elder Scrolls Online, zgjedhja është e juaja.
Filloni aventurën tuaj aty ku ju pëlqen: dilni nga Coldharbour në lojën bazë, luftoni dragonjtë në kapitullin Elsweyr ose përgatituni të përballeni me Princin e Shkatërrimit, Mehrunes Dagon, në Blackwood, Kapitulli i fundit.
Si pjesë e aventurës Gates of Oblivion, një marrëveshje e bërë me Princin e Shkatërrimit vjen në Blackwood. Eksploroni qytetet perandorake dhe kënetat e errëta, zbuloni komplotin e keq të Mehrunes Dagon dhe kurrë mos aventuroni vetëm me sistemin e ri të shoqëruesv

SKU: 126245 Kategori: , Etiketë: