Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Përforcues TP-LINK 300Mbps Wi-Fi TL-WA850RE

1,990 L

1,990 L

Përforcues TP-LINK 300Mbps Wi-Fi TL-WA850RE

1,990 L

Përforcues TL-WA850RE

  • Modaliteti i shtrirjes së rrezes rrit sinjalin wireless në zonat e mëparshme të paarritshme.
  • Madhësia në miniaturë dhe modeli i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibile
  • Zgjeroni lehtësisht mbulimin pa tel me një shtypje të butonit Range Extender *
  • Porta Ethernet lejon Extender të funksionojë si një përshtatës wireless për të lidhur pajisjet me tela.
  • Aplikacioni Tether lejon qasje dhe menaxhim të lehtë duke përdorur çdo pajisje të lëvizshme.
  • Funksioni i Kontrollit LED përfshin një Modalitet Nate për gjumë të qetë.
SKU: A00878 Kategori: , , ,