Shopping Cart

No products in the cart.

WiFi Range Extender TP-Link 300Mbps TL-WA854RE

2,190 L

Tp-link Tl-wa854re

▪ Modaliteti i shtrirjes së rrezes rrit sinjalin wireless në zona më parë të paarritshme ose të veshtira për tu arritur me tela pa të meta.

▪ Madhësia në miniaturë dhe modeli për tu montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibile.

▪ Zgjeroni lehtësisht mbulimin pa tel me një shtypje të butonit Range Extender

▪ Aplikacioni Tether lejon qasje dhe menaxhim të lehtë duke përdorur çdo pajisje të lëvizshme.

▪ Funksioni i Kontrollit LED përfshin një Modalitet Nate për gjumë të qetë.

SKU: A00879 Kategori: , , , Etiketa: , ,
HARDWARE FEATURES
Plug Type EU, UK, US
Button RE (Range Extender) Button, Reset Button
Power Consumption About 3W
Wireless Standards IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Dimensions ( W x D x H ) 4.3x 2.6 x 3.0in. (110.0 x 65.8 x 75.2mm)
Antenna 2 * internal

 

WIRELESS FEATURES
Frequency 2.4~2.4835GHz
Signal Rate 11n: Up to 300Mbps (dynamic)
11g: Up to 54Mbps (dynamic)
11b: Up to 11Mbps (dynamic)
Reception Sensitivity 270M: -68dBm@10% PER
130M: -68dBm@10% PER
108M: -68dBm@10% PER
54M: -68dBm@10% PER
11M: -85dBm@8% PER
6M: -88dBm@10% PER
1M: -90dBm@8% PER
Transmit Power < 20 dBm (EIRP)
Wireless Modes Range Extender
Wireless Functions WMM (Wi-Fi Multimedia)
Wireless MAC Address Filtering
Wireless Statistic
Domain Login Function
Wireless Security 64/128/152-bit WEP
WPA-PSK / WPA2-PSK

 

OTHERS
Certification RoHS
Package Contents 300Mbps Universal Wi-Fi Range Extender TL-WA854RE
Resource CD
Quick Installation Guide
System Requirements Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista or Windows 7, 8, 10, Mac® OS, NetWare®, UNIX® or Linux.
Environment Operating Temperature: 0°C~40°C (32°F~104°F)
Storage Temperature: -40°C~70°C (-40°F~158°F)
Operating Humidity: 10%~90% non-condensing
Storage Humidity: 5%~90% non-condensing