Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Përshtatës GEMBIRD HDTV, 11-pin MHL për pajisjet Samsung | A-MHL-003

890 L

890 L

Përshtatës GEMBIRD HDTV, 11-pin MHL për pajisjet Samsung | A-MHL-003

890 L

A-MHL-003

  • Kabllo adaptori Micro-USB në HDMI (MHL).
  • Kthen portën USB të telefonit tuaj në një port standard HDMI.
  • Punon me të gjithë celularët dhe tabletët e aktivizuar me 11-pin MHL.
  • Përdorni telekomandën e televizorit për të kontrolluar dhe qasur në përmbajtjen në telefonin tuaj.
  • Mbështet përmbajtjen me Mbrojtjen e Përmbajtjes Dixhitale me Bandë të Lartë (HDCP).
  • E mban telefonin të karikuar ndërsa është i lidhur.
SKU: A05632 Kategori: ,

Përshkrim

Ndërfaqja: 11-pin MHL
Lidhësit: mikro USB (në), HDMI (jashtë), mikro USB (energji)
Video: 1080p HD
Audio: audio dixhitale me 8 kanale (p.sh. 7.1 rrethuese)
Furnizimi me energji elektrike: 5 VDC deri në 0,1 A nga mikro USB
Gjatësia e kabllit: 16 cm
Përmasat: 47 x 25 x 14 mm
Pesha neto: 54 g