Pos Printer Bixolon Srp-e300esk

23,350 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Pos Printer Bixolon Srp-e300esk

23,350 L

 • SRP-E300 është një marrës i drejtpërdrejtë termik dhe një printer biletash me kosto efektive 3 ”(80 mm) ideal për Shitje me pakicë, Mikpritje dhe Bankë. Prodhimi i shpejtësive të printimit deri në 220 mm / sek dhe ofrimi i një rezolucioni të shtypjes prej 180dpi (SRP-E300) për të prodhuar grafikë, tekst dhe barkode me cilësi të lartë.
 • Ky printer POS ka një mekanizëm mjaft të besueshëm prej 150 km TPH dhe 1.5 mm prerje automatike të prerjeve.
 • I pajtueshëm me një konfigurim tradicional të pikës së shitjes ose si pjesë e një POS celular, SRP-E300 është i pajtueshëm me të gjitha platformat kryesore operative duke përfshirë Windows®, iOS ™, Android ™, Linux®, Xamarin ™, Chrome ™ dhe Cordova ™ përmes një grupi gjithëpërfshirës të SDK-ve (Kutitë e Zhvilluesit të Programeve).
SKU: A07949 Kategori: , ,
 •  Brand Name: Bixolon
 •  Print Method:  Direct Thermal (Top / Front Exit)
 •  Print Speed:  220 mm/sec
 •  Print Resolution:  SRP-E300 : 180dpi SRP-E302 : 203dpi
 •  Print Width:  72mm
 •  Sensor Paper:  End
 •  Media Type:  Receipt
 •  Media Width:  80mm
 •  Media Roll Diameter:  Up to 83mm
 •  Media Thickness:  0.062 ~ 0.075 mm
 •  Supply Method:  Easy Paper Loading
 •  Dimensions (WxDxH):  132 x 182.4 x 128.5 mm (5.19 x 7.18 x 5.05 inch)
 •  Weight:  1.23kg (2.71 lbs)
 •  Power:  EnergyStar Certified, External Power Adaptor 100-240V AV, 50/60Hz
 •  Drawer Port:  2 ports (via y-type adaptor)
 •  NV Image Memory:  768 Kbytes (Mono)
 •  Receive Buffer:  4 Kbytes
 •  User Define Buffer:  12 Kbytes
 •  Interface:  ① USB V2.0 FS ② USB V2.0 FS + Ethernet + Serial
 •  Temperature:  “Operating: 0 ~ 40℃ (32 ~ 104℉) Storage: -20 ~ 60℃ (-4 ~ 140℉)”
 •  Humidity:  Operating: 10 ~ 80% RH Storage 10 ~ 90% RH
 •  Thermal Print Head (TPH):  150 km
 •  Auto Cutter:  1.5 Million Cuts
 •  Specified Paper :
 •  TF50KS-E (Paper thickness: 65μm) : Nippon Paper industries Co., Ltd.B43 – PD 150R (Paper thickness: 75μm) : New Oji Paper Mfg, Co., Ltd – PD 160R (Paper thickness: 75μm) : Kansaki
 •  Emulation:  BXL / POS
 •  Driver/Utility:  Windows Driver, OPOS Driver, JPOS Driver, CUPS Driver(Linux/Mac), Virtual COM USB Driver, Utility Program
 •  SDK/Plugin:  iOS SDK, Android SDK, Windows SDK, Linux SDK, Xamarin SDK, Chrome Plugin, Cordova Plugin
 •  Character Size:  Font A: 12 x 24 Font B: 9 x 17 Font C: 9 x 24 KOR, CHN, JPN: 24 x 24
 •  Characters Per Line:  SRP-E300: Font A: 42 Font B, C: 56 KOR, CHN, JPN: 21 SRP-E302: Font A: 48 Font B, C: 64 KOR, CHN, JPN: 24
 •  Character Sets:  Alphanumeric: 95 Extended Graphics: 128 x 35 page International: 32
 •  Graphics:  Supporting user-defined fonts, graphics, formats and logos
 •  Barcode Symbologies:  1D: Coda Bar, Code39, Code93, Code128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E 2D: Data Matrix, PDF417, QR Code
 •  Accessories Standard:  USB A-B Cable
 •  Accessories Optional:  External buzzer, B-Melodist
Pos Printer Bixolon Srp-e300esk

23,350 L