Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Pos Printer Bixolon Srp-e300k

21,090 L

21,090 L

Pos Printer Bixolon Srp-e300k

21,090 L

  • Printim termik i drejtpërdrejtë në rrotulla letre 80 x 80
  • Të gjitha në një ndërfaqe Plus, USB V2.0 FS + Ethernet + Serial
  • Modaliteti i kursimit të letrës për të zvogëluar gjatësinë e një fature deri në 25%
  • Shpejtësia e printimit deri në 220 mm / sek
  • Certifikuar Energy Star
  • Mekanizëm i lartë i besueshmërisë: 150 km TPH & 1.5 milion prerje automatike.
  • Përdorimi i montuar në mur i pavarur ose për të kursyer hapësirë.
  • 10% më e vogël se SRP-330II
  • I pajtueshëm me një konfigurim tradicional të pikës së shitjes ose si pjesë e një POS celular, SRP-E300 është i pajtueshëm me të gjitha platformat kryesore operative duke përfshirë Windows®, iOS ™, Android ™, Linux®, Xamarin ™, Chrome ™ dhe Cordova ™ përmes një grupi gjithëpërfshirës të SDK-ve (Kutitë e Zhvilluesit të Programeve).
SKU: A07950 Kategori: , ,

Përshkrim

‘-Energy Star Certified
-Print Method – Direct Thermal (Top / Front Exit)
-Print Speed – 220 mm/sec
-Print Resolution – SRP-E300 : 180dpi SRP-E302 : 203dpi
-Print Width – 72mm
-Media Width – 80mm
-Media Roll Diameter – Up to 83mm
-Media Thickness – 0.062 ~ 0.075 mm
-Supply Method – Easy Paper Loading
-Dimensions (WxDxH) – 132 x 182.4 x 128.5 mm (5.19 x 7.18 x 5.05 inch)
-Weight – 1.23kg (2.71 lbs)
-Power – EnergyStar Certified, External Power Adaptor 100-240V AV, 50/60Hz
-Drawer Port – 2 ports (via y-type adaptor)
-NV Image Memory – 768 Kbytes (Mono)
-Receive Buffer – 4 Kbytes
-User Define Buffer – 12 Kbytes
-Interface – ① USB V2.0 FS ② USB V2.0 FS + Ethernet + Serial
-Temperature – “Operating: 0 ~ 40℃ (32 ~ 104℉) Storage: -20 ~ 60℃ (-4 ~ 140℉)”
-Humidity – Operating: 10 ~ 80% RH Storage 10 ~ 90% RH